golding masquerade

Mr. Golding inviteert 99 koppels en vrouwen van onze erotic society voor een prikkelend, gemaskerd bal op zijn domein aan het water. Een erotische partynacht vol mysterie en glamour. Het gerucht gaat dat Mr. Golding een invloedrijke figuur is in West-Europa en elk jaar een exuberant privéfeest geeft om de aandacht te trekken en het hart te veroveren van zijn geliefde die aan de overkant van het meer woont. Om zijn ware identiteit te beschermen is deze avond een Masquerade Ball. De avond verloopt onder de supervisie van Mr. Golding’s rechterhand: Maestro, de ‘master of ceremony’ die alle genodigden ontvangt. Carpe noche!

golding masquerade

Mr. Golding inviteert 99 koppels en vrouwen van onze erotic society voor een prikkelend, gemaskerd bal op zijn domein aan het water. Een erotische partynacht vol mysterie en glamour.

Het gerucht gaat dat Mr. Golding een invloedrijke figuur is in West-Europa en elk jaar een exuberant privéfeest geeft om de aandacht te trekken en het hart te veroveren van zijn geliefde die aan de overkant van het meer woont. Om zijn ware identiteit te beschermen is deze avond een Masquerade Ball. De avond verloopt onder de supervisie van Mr. Golding’s rechterhand: Maestro, de ‘master of ceremony’ die alle genodigden ontvangt. Carpe noche!